Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria Inicia l'Edificació del Nou CEIP nº 3 amb una Inversió de 8,8 Milions d'euros del Pla Edificant del Botànic

El nou CEIP núm. 3 de Llíria inicia la seua construcció

L'alcalde Joanma Miguel ha remarcat que Llíria compleix amb una demanda històrica amb la construcció del nou col·legi públic nº 3, que satisfà una necessitat urgent d'ampliació dels centres educatius de Primària a la localitat, ja que feia uns 50 anys que no se'n realitzava cap.

Aquest nou centre, finançat pel Pla Edificant, suposarà una inversió de 8,8 milions d'euros i té una durada estimada de 18 mesos. El projecte va ser aprovat, redactat i licitat durant la legislatura anterior, i ara s'ha posat en marxa la seva execució. El col·legi albergarà un centre docent de Primària i Infantil de dues línies per a prop de 500 alumnes en una àrea de més de 13.000 metres quadrats.

El projecte inclourà 12 aules de Primària, 6 de segon cicle i 2 de primer cicle d'Infantil, a més d'un menjador per a 400 comensals en dos torns. A més, disposarà d'un gimnàs, vestuaris i urbanització dels espais lliures de la parcel·la amb una pista poliesportiva, un hort, el pati de jocs i un aparcament per al personal docent.

El regidor d'Infraestructures Educatives, Paco García, subratlla que aquests treballs representen un èxit per al municipi i un pas definitiu per a disposar de nous espais educatius del segle XXI a Llíria.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal