Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'OAC de l'Eliana Aconsegueix un Gran Èxit Amb Més de 1000 Atencions en les Primeres Setmanes


L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de l'Eliana ha assolit un notori èxit en les seues dues primeres setmanes de funcionament, atenent més de 1000 persones amb una mitjana diària que supera les 60 atencions. Des del 18 de gener, data d'inauguració de l'OAC, fins al 7 de febrer, aquesta entitat ha prestat servei amb eficàcia a la ciutadania.

Les demandes més freqüents han estat vinculades al padró, amb un total de 259 atencions, a més de consultes relacionades amb informació general, registre d'instàncies i tributs, les quals han sumat un total de 170 atencions cadascuna. Altres àmbits, com urbanisme amb 58 atencions, serveis municipals amb 30 i atencions relacionades amb altres administracions públiques amb 25, han contribuït a la diversitat d'assumptes gestionats.

És destacable la gestió de 82 certificats digitals, que faciliten als ciutadans la realització de tràmits en línia sense necessitat de desplaçar-se presencialment a cap oficina. El temps d'espera per ser atés a l'OAC no excedeix els 5 minuts, garantint una atenció ràpida i eficient amb una durada mitjana de 9 minuts per cada gestió.

De cara al futur, l'OAC té previst implementar un sistema d'enquestes de satisfacció per permetre als ciutadans expressar la seua opinió i detectar possibles millores que incrementen la satisfacció dels usuaris. Aquesta iniciativa demostra l'interés constant per optimitzar els serveis proporcionats.

Situada a la mateixa plaça de l'Ajuntament, al número 5, l'OAC disposa d'un equip de 12 professionals dedicats a atendre les consultes dels ciutadans. L'horari d'atenció és de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, proporcionant un servei accessible i adaptat a les necessitats de la població.

Jorge Pérez Comeche, responsable de l'àrea, manifesta la seua satisfacció pel bon funcionament de l'OAC, ressaltant la seua capacitat de resposta immediata a les necessitats de la ciutadania. Aquest èxit inicial destaca la importància i eficàcia d'aquest nou servei a la comunitat elianera.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal