Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Reunió entre l'Ajuntament de Loriguilla i la CHJ: 'Avanços en la Cesió de terrennys i Barranc del Pozalet a Loriguilla'

L'Ajuntament de Loriguilla va rebre ahir a Miguel Polo, president de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ).

La visita ha girat entorn de la situació actual al barranc del Pozalet, el desenvolupament dels sectors industrials i el suport rebut per part de la CHJ en estes qüestions.

En la reunió entre Miguel Polo, representants de l'Ajuntament i els tècnics municipals, s'ha parlat del punt en què es troba la cessió de terrenys del terme vell i de l'avanç que la mateixa CHJ va fer al Ministeri pel que fa al nucli urbà de Loriguilla als Serrans.

Les parts han quedat emplaçades a una futura reunió per continuar progressant en el retorn dels terrenys del poble i que esta cessió tinga lloc com més aviat millor.

També hem aprofitat l'ocasió per a mostrar l'estat del barranc i reclamar ajudes per combatre la proliferació de l'ailant i la canya.

#loriguilla



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal