Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant Contempla la Creació d'una Entitat de Gestió i Modernització al Polígon Enchilagar del Rullo

Ahir dijous, 1 de febrer, els propietaris de les naus i parcel·les del Polígon Industrial Enchilagar del Rullo van estar presents en la xarrada informativa que va impartir l'Ajuntament de Vilamarxant i la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL)

Les Entitats de Gestió i Modernització, tot i que no són continuadores de les antigues entitats urbanístiques de gestió, es perceben com organitzacions semblants pels propietaris dels polígons, que permeten l'autogestió, incloent-hi la gestió urbanística parcial. Així doncs, les empreses les consideren com a instruments d'autogestió que els permeten organitzar el polígon segons les seues preferències, sense renunciar a les aportacions dels Ajuntaments per a alguns serveis.

En la comarca, ja s'han establert Entitats de Gestió i Modernització als polígons de Riba-roja, i ara és Vilamarxant qui està considerant esta instal·lació. La regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Víctor Sanchis, està impulsant el projecte de crear una Entitat de Gestió i Modernització al Polígon Industrial Enchilagar del Rullo, conforme a la llei d'àrees industrials de la Comunitat Valenciana. Este tràmit participatiu i voluntari s'estima que durarà entre sis i vuit mesos.

Els propietaris del polígon van assistir a una xarrada informativa de l'Ajuntament de Vilamarxant i la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana. Durant la sessió es van detallar les característiques publicoprivades de l'Entitat de Gestió i Modernització, les possibilitats d'aplicació, la seua composició i les implicacions per als propietaris del polígon.

La regidoria de Promoció Econòmica, a través de Víctor Sanchis, busca incentivar als propietaris a constituir l'Entitat de Gestió i Modernització per a disposar d'una eina de treball polivalent i captar ajudes per a la millora de l'àrea industrial. La xarrada també va incloure informació sobre el nou sistema de recollida de residus urbans i altres iniciatives ecològiques.

En resum, Vilamarxant està considerant la implantació d'una Entitat de Gestió i Modernització al Polígon Enchilagar del Rullo, amb un enfocament participatiu i voluntari que busca millorar la gestió i promoure iniciatives sostenibles en l'àrea industrial.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon