Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant Contempla la Creació d'una Entitat de Gestió i Modernització al Polígon Enchilagar del Rullo

Ahir dijous, 1 de febrer, els propietaris de les naus i parcel·les del Polígon Industrial Enchilagar del Rullo van estar presents en la xarrada informativa que va impartir l'Ajuntament de Vilamarxant i la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL)

Les Entitats de Gestió i Modernització, tot i que no són continuadores de les antigues entitats urbanístiques de gestió, es perceben com organitzacions semblants pels propietaris dels polígons, que permeten l'autogestió, incloent-hi la gestió urbanística parcial. Així doncs, les empreses les consideren com a instruments d'autogestió que els permeten organitzar el polígon segons les seues preferències, sense renunciar a les aportacions dels Ajuntaments per a alguns serveis.

En la comarca, ja s'han establert Entitats de Gestió i Modernització als polígons de Riba-roja, i ara és Vilamarxant qui està considerant esta instal·lació. La regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Víctor Sanchis, està impulsant el projecte de crear una Entitat de Gestió i Modernització al Polígon Industrial Enchilagar del Rullo, conforme a la llei d'àrees industrials de la Comunitat Valenciana. Este tràmit participatiu i voluntari s'estima que durarà entre sis i vuit mesos.

Els propietaris del polígon van assistir a una xarrada informativa de l'Ajuntament de Vilamarxant i la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana. Durant la sessió es van detallar les característiques publicoprivades de l'Entitat de Gestió i Modernització, les possibilitats d'aplicació, la seua composició i les implicacions per als propietaris del polígon.

La regidoria de Promoció Econòmica, a través de Víctor Sanchis, busca incentivar als propietaris a constituir l'Entitat de Gestió i Modernització per a disposar d'una eina de treball polivalent i captar ajudes per a la millora de l'àrea industrial. La xarrada també va incloure informació sobre el nou sistema de recollida de residus urbans i altres iniciatives ecològiques.

En resum, Vilamarxant està considerant la implantació d'una Entitat de Gestió i Modernització al Polígon Enchilagar del Rullo, amb un enfocament participatiu i voluntari que busca millorar la gestió i promoure iniciatives sostenibles en l'àrea industrial.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal