Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Quatre Dones de Benaguasil en el Projecte europeu WomenEquity


  • Al voltant de 50 persones han abordat en una jornada en Novo Mesto l'accés de les dones al mercat laboral des d'una perspectiva europea

Recentment, Benaguasil ha estat protagonista dins del projecte europeu 'WomenEquity', prenent part activa en la quarta jornada que s'ha dut a terme a Novo Mesto, Eslovènia, del 6 al 8 de novembre. L'activitat, titulada "Integració de la Perspectiva de Gènere a la Unió Europea", ha reunit al voltant de 50 persones per abordar l'accés de les dones al mercat laboral des d'una perspectiva europea.

En aquest esdeveniment, nou dones de Benaguasil han contribuït amb el seu coneixement i experiència per buscar solucions que reduïsquen les barreres que les dones enfronten per assolir una major inclusió en el mercat laboral i millorar les seues condicions.

L'activitat ha aplegat representants de diferents països europeus, entre ells Itàlia, Portugal, Grècia, Romania, Eslovènia i Bèlgica, que formen part del consorci del projecte. Aquest encontre ha estat una oportunitat per proporcionar eines pràctiques que milloren la situació de les dones, a més de compartir valors i tradicions culturals europees i reforçar els llaços entre els territoris de la UE.

Aquest esdeveniment a Eslovènia és la continuació d'altres realitzats a Benaguasil, Lourinha i Guardistallo, i forma part dels set esdeveniments programats durant els 18 mesos del projecte 'WomenEquity', que compta amb un pressupost de 137.435€.

WomenEquity, inclosa dins de la convocatòria de Xarxes de Ciutats del Programa de Ciutadania, Igualtat, Derechos y Valores (CERV), té com a objectiu abordar l'accés de les dones al mercat laboral des d'una perspectiva europea. La col·laboració entre municipis com Benaguasil, Botosani, Lourinha o Guardistallo, juntament amb entitats privades com Finnova o Fifty-Fifty, busca involucrar activament a individus i organitzacions per promoure la igualtat de gènere i proporcionar eines pràctiques que milloren la situació de les dones.

A més, el projecte pretén conscienciar i implicar tota la ciutadania, així com les entitats públiques i privades, oferint eines de treball basades en la igualtat per aconseguir una major inclusió de la dona en el mercat laboral.

Segueix-nos en les xarxes socials per a més actualitzacions sobre les iniciatives locals i europees en matèria d'igualtat de gènere.

#Benaguasil #WomenEquity #IgualtatdeGènere #ParticipacióCiutadana

    





Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal