Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una Inversió de més de 40.000€ per la Restauració de Pistes Forestals a Serra

L'Ajuntament de Serra ha decidit destinar una suma superior als 40.000 € per a la restauració de pistes forestals, especialment aquella del Llentiscle i un camí situat a la zona de Potrillos. L'inici de les feines ha implicat el condicionament de 4 km de la pista del Llentiscle, amb l'objectiu de garantir l'accessibilitat i millorar la seguretat en situacions d'emergència. Les diverses tasques abasteixen escarificació, refí, farciment de cunetes i millora del ferm mitjançant l'ús de material provinent del mateix terreny. Prompte, es portaran a terme obres en uns 2 km addicionals de la pista de Potrillos.

L'alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, ressalta la vital importància de mantenir la línia de subvenció destinada a la reparació anual de pistes forestals. Aquesta decisió pren força considerant que el municipi abraça un territori extens i que es presenta amb la necessitat de mantenir la xarxa viària en òptimes condicions. Les intervencions realitzades són finançades a través del programa Reacciona 2022 de la Diputació de València, orientat a la prevenció d'incendis forestals i a la gestió forestal sostenible. Cal destacar que s'ha invertit un total de 27.000 € en l'adquisició de maquinària i equips diversos, incloent-hi una pala semiindustrial, una forqueta de troncs, peces de recanvi per al manteniment de la planta de biomassa i terminals Tetra destinades a la Policia Local i Protecció Civil.

Les accions implementades representen una resposta directa a les necessitats de manteniment de la localitat, encaixant dins del marc de les iniciatives dirigides a prevenir els incendis forestals.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal