Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Comença la Construcció de la Nova Via Ciclopedestre al Barranc de Mandor: Fomentant la Mobilitat Sostenible a l'Eliana

La nova via tindrà una longitud d'1,16 quilòmetres i permetrà als ciutadans un major gaudi de l'entorn natural

L'Ajuntament de l'Eliana ha anunciat l'inici de les obres per a la construcció d'una nova via destinada a bicicletes i vianants al barranc de Mandor. Aquest projecte, que preveu una longitud d’1,16 quilòmetres i una amplària de 2,5 metres, s'estendrà des del camí de la Torre del Virrei fins al carrer Terranova. La iniciativa, que ha estat adjudicada a l'empresa GIRSA (Gestió de Residus Sòlids SA), té com a principal objectiu fomentar la mobilitat sostenible i permetre als ciutadans gaudir del ric entorn natural del barranc.

El termini d'execució de les obres ha estat establert en quatre mesos, amb l'inici previst per a les setmanes vinents. Durant el procés de construcció de la via, es realitzarà la plantació d'arbres i arbustos en determinats punts, amb l'objectiu de millorar l'experiència dels ciutadans en aquest entorn natural. L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha mostrat la seua valoració positiva respecte a aquesta iniciativa, destacant els esforços de l'Ajuntament en la recuperació i ús públic de l'espai del barranc de Mandor, mitjançant diverses actuacions com el Bosc de la Benvinguda i altres projectes.

Aquestes obres s'inclouen dins de l'estratègia municipal orientada a promoure la mobilitat sostenible i fomentar la participació en activitats lúdiques i esportives en entorns naturals. Està previst que la nova infraestructura millorarà la connexió amb els principals accessos del barranc, contribuint a incentivar un estil de vida actiu i saludable per a la ciutadania.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal