Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mancomunitat CT: Primer Networking Sectorial d'Educació i Social a l'Eliana: Fomentant Sinergies i Col·laboracions

    




El Servei d'Emprenedoria de la Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat amb èxit el primer networking sectorial d'educació i social a l'Eliana. L'objectiu principal era generar sinergies i possibles col·laboracions entre les persones emprenedores amb les quals treballa la tècnica d'emprenedoria del departament de Promoció Econòmica i Ocupació de la Mancomunitat.

L'esdeveniment va comptar amb la participació d'entitats de la comarca interessades en les novetats que oferien els emprenedors. Entre els participants destacats es trobava TAME centre d'estudis de Llíria i Mislata, que va compartir la seva experiència com a empresa consolidada en el sector de la formació.

El networking es va dividir en dos parts. En la primera, les emprenedores van exposar els seus serveis mitjançant presentacions de 7 minuts. Posteriorment, es va donar pas a un diàleg distès entre elles, on van respondre les inquietuds sorgides durant les presentacions. Aquesta dinàmica va permetre consolidar una xarxa d'emprenedors que s'ha introduït en el món empresarial actual i que veu el networking com un component vital per a l'èxit i el creixement sostenible dels seus negocis.

  Beneficis del Networking per a Emprenedors:  

Generació de noves oportunitats de col·laboració en projectes conjunts.. Accés a recursos financers i humans, com inversors, proveïdors o talent.  Intercanvi d'experiències i consells per a aprendre dels errors dels altres i obtenir perspectives valuoses.  Construcció d'una sòlida presència a la indústria, traduint-se en noves oportunitats de negocis i major confiança per part de clients i socis.  

Manteniment actualitzat sobre les últimes tendències i desenvolupaments al sector.  

El primer networking sectorial d'educació i social a l'Eliana ha demostrat ser un espai útil i beneficiós per a les emprenedores participants. La creació de sinergies i col·laboracions, l'accés a recursos i coneixement, i la construcció d'una xarxa sòlida són elements clau per a l'èxit en el món empresarial actual.

#networking #emprenedoria #educació #social #mancomunitatcampdetúria #leliana #col·laboració #oportunitats #creixement #innovació



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal