Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Paterna impulsa l'alimentació saludable en els col·legis amb desdejunis sostenibles

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'Àrea de Sanitat, ha posat en marxa una iniciativa pionera per a promoure l'alimentació saludable entre els més menuts. Es tracta d'una sèrie de desdejunis sostenibles que s'impartiran en diversos centres educatius de la ciutat durant els mesos de febrer, març i abril.

Aquesta iniciativa, emmarcada en el projecte europeu Health4EUKids i en el projecte municipal Paterna, Ciutat Saludable, té com a objectiu principal conscienciar sobre la importància d'una dieta equilibrada i saludable per a prevenir l'obesitat infantil, especialment en entorns i població més vulnerables.

El regidor de Sanitat, Julio Fernández, ha destacat la importància d'aquestes accions per a "inculcar des de la infància hàbits alimentaris saludables que els acompanyen al llarg de la seua vida". A més, ha subratllat que "els desdejunis sostenibles són una forma divertida i didàctica d'aprendre sobre la importància de menjar bé i cuidar el nostre cos".

Les sessions, d'una hora i mitja de duració, estan impartides per un professional nutricionista i inclouen un taller didàctic i pràctic en el qual els xiquets i xiquetes aprenen a preparar un desdejuni saludable amb ingredients frescos i de temporada. A més, es treballen aspectes com la importància del consum de fruites i verdures, l'aigua com a beguda principal i la necessitat de reduir el consum de sucres i greixos saturats.

La iniciativa ha tingut una gran acollida tant per part dels alumnes com de les famílies, que han valorat molt positivament la importància d'aquest tipus d'accions per a fomentar una alimentació saludable entre els més menuts.

L'aposta per l'alimentació saludable

L'Ajuntament de Paterna està compromés amb la promoció d'una vida saludable entre la població. Per això, des de l'Àrea de Sanitat es duen a terme diverses accions dirigides a fomentar l'alimentació saludable, la pràctica d'exercici físic i la prevenció de malalties.

L'Ajuntament de Paterna considera que la prevenció és la millor forma de garantir la salut de la població, i per això està treballant activament per a promoure un estil de vida saludable entre els seus ciutadans i ciutadanes.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal