Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Augment significatiu del patrimoni municipal de Paterna ronda ja els 850 milions d'euros


El patrimoni municipal de Paterna ronda ja els 850 milions d'euros.

Així ho ha revelat hui l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo després de conéixer l'última actualització de l'Inventari Municipal de Béns, que revela que en els últims 8 anys la ciutat ha incrementat els seus béns patrimonials en més de 100 milions d'euros.

Segons fonts del govern municipal,  les dues últimes legislatures, des de 2015 a 2023, "des de l'arribada dels socialistes al govern, el patrimoni municipal de la ciutat, que inclou immobles, mobiliari, vehicles, béns i drets revertibles, ha crescut dels 743.757.554 euros en 2015 als 843.445.059 euros actuals".

L'Alcalde Sagredo ha volgut destacar que "aquest important augment del patrimoni redunda en millors infraestructures i serveis per a la ciutadania i en una major qualitat de vida per a tots els habitants de Paterna, que ja supera els 75.000 empadronats".

Respecte als nous béns incorporats, el primer edil s'ha referit, entre altres, al Centre d'Estudis i Formació Arco Iris, la piscina d'estiu, la pista d'atletisme, les noves llars de majors de Campament i Santa Rita, l'Escola Oficial d'idiomes, el parc del C/ València, els pàrquings públics de Los Naranjos i Los Molinos o els terrenys de la nova Ronda Sud.

En aquest sentit, Sagredo ha assenyalat que A"amb totes aquestes noves adquisicions millorem els espais dotacionals destinats a l'ús i gaudi dels nostres veïns i veïnes" al mateix temps que ha recordat que "hem aconseguit augmentar el patrimoni municipal de Paterna mantenint els impostos congelats, augmentant les beques i ajudes i reduint el deute municipal en 42 milions d'euros en 8 anys fins a aconseguir el Deute Zero actual".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal