Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant incorpora a dos conserges a través de LABORA

L'Ajuntament de Vilamarxant ha incorporat a dues noves conserges, que començaran a treballar des del mes de gener. Les dues treballadores, que han estat contractades mitjançant la subvenció EMDISC del Servei Valencià d'Ocupació i Formació LABORA, s'encarregaran de la neteja i el manteniment dels edificis municipals.

La regidora d'Ocupació, Transparència i Participació, Stefania Burlacu, ha destacat que la incorporació d'aquestes dues noves conserges és una "bona notícia" per al municipi, ja que "milloraran la qualitat del servei que oferim als nostres veïns i veïnes".

Les dues treballadores, que tenen es mostren satisfetes amb la seva nova feina. "Estem molt contentes d'incorporar-nos a l'Ajuntament de Vilamarxant", han afirmat. 

La incorporació de dues noves conserges a l'Ajuntament de Vilamarxant és una bona notícia, ja que millorarà la qualitat del servei que es presta als veïns i veïnes. No obstant això, també és important posar en relleu que aquesta incorporació s'ha fet possible gràcies a una subvenció de la Generalitat Valenciana.

Això significa que l'Ajuntament de Vilamarxant, de motu propi, no ha apostat per augmentar la plantilla de conserges. En aquest sentit,  el consistori no ha assumit la seva responsabilitat d'oferir un servei públic de qualitat.

A més, també cal tenir en compte que la subvenció EMDISC és temporal. Això significa que, quan la subvenció finalitzi, les dues conserges podrien perdre la seva feina.

En definitiva, la incorporació de dues noves conserges és una bona notícia, però també és important ser conscients dels seus límits. L'Ajuntament de Vilamarxant hauria d'aposta per augmentar la plantilla de conserges de forma permanent, sense dependre de subvencions externes.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal