Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Loriguilla recupera les tradicions perdudes: fogueres de 'Sant Antoni 2024'

L'Ajuntament de Loriguilla ha manifestat mantindre un objectiur: recuperar les tradicions perdudes i fer-les part de la vida quotidiana juntament amb les noves.

Una d'aquestes tradicions és la foguera de Sant Antoni, que se celebrava al Poble Vell. En ella, no només es beneïa als animals, sinó que també s'aprofitava per cremar la fusta de les poda.

Aquest any, l'Ajuntament tornarà a organitzar una gran foguera a la plaça del Poble Vell. A més, permetrà a tots els veïns i veïnes que vulguin fer una foguera a la porta de casa seva.

Per a això, caldrà presentar una sol·licitud a l'Ajuntament, indicant el DNI del responsable, el carrer i el número de la vivenda.

Una altra de les tradicions que es recuperaran aquest any és el mercat medieval. L'Ajuntament està ultimant els detalls perquè se celebri el dissabte 14 de gener.

Al mercat medieval, qualsevol comerciant o associació podrà col·locar un estand. Per a això, també caldrà informar prèviament a l'Ajuntament.

Les celebracions de Sant Antoni a Loriguilla comptaran amb missa, benedicció dels animals, fogueres, correfocs, jocs, diversió, menjar, beguda i animació de tot tipus.

.

#loriguilla #loriguillaesfiesta #loriguillaestradición #loriguillaespuebloviejo


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal