Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant ha estat present en la tercera edició del concurs de curtmetratges 'À 100'

Els alumnes de l'Aula d'Audiovisuals del Centre d'Emprenedoria CEI Túria han arribat a la final de la tercera edició del concurs de curtmetratges "À 100" organitzat per À Punt i Les Províncies, celebrat el passat 25 de gener en l'Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Els regidors de Promoció Econòmica, Víctor Sanchis, i Foment de l'Ocupació, Stefania Burlacu, van acompanyar als estudiants que van presentar el curtmetratge "Navidad austrohúngara", obra que va arribar a la final però no va ser premiat entre les 12 peces finalistes. Seguidament es va realitzar una tertúlia amb Jaime Maestro, guanyador de diversos premis Goya al millor curtmetratge i un dels grans directors valencians.

Els curtmetratges del campionat van ser tot un homenatge a la figura d'un dels millors cineastes, Luís García Berlanga i a l'adjectiu recentment incorporat al diccionari de la RAE, berlanguiano,-na, per la qual cosa tots ells van seguir la premissa del seu estil cinematogràfic.

Victor Sanchis va destacar el treball realitzat pels joves: "Haver arribat a aquesta fase ha sigut molt difícil i per això ens quedem amb l'experiència viscuda, el reforç i tot el treball realitzat en equip per a aconseguir participar en aquest concurs referent en el sector audiovisual", va indicar el regidor.

"Des de les regidories aprofitem per a felicitar els estudiants de l'Aula d'Audiovisuals del Centre d'Emprenedoria CEI Túria i continuarem apostant per aquests cursos que es fomenten la creativitat i la formació dels joves del nostre municipi", va destacar la regidora Stefania Burlacu.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal