Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna atén una 'reivindicació històrica veïnal' amb l'obertura del carrer Font del Gerro millorant la connexió i mobilitat del Barri de Santa Rita


L'Ajuntament de Paterna ha executat les obres que permeten la integració i la millora en la connexió del barri de Santa Rita amb la incorporació de l'asfaltat del carrer Font del Gerro que compta amb una superfície de 450 metres quadrats i que està situada entre el carrer Pizarro i el carrer Sant Sebastià.

D'aquesta manera, el consistori paterner respon, "una vegada més, a una petició històrica dels veïns d'aquesta zona de la ciutat", tal com ha destacat la Tinenta Alcalde de Foment i Gestió de la Ciutat, Mercedes Navarro, qui ha afegit que "gràcies a aquesta actuació, emmarcada en les últimes obres de reurbanització del barri de Santa Rita, es millora la connexió, l'accessibilitat de la zona, la integració i per tant, la mobilitat d'aquest entorn urbà".

L'objectiu d'aquesta execució, que ha sigut cofinançada per l'Ajuntament i els fons europeus del Pla ACTUA (EDUSI), ha sigut condicionar el desnivell en la zona, el complet paviment inexistent anteriorment, a més de la col·locació d'un clos metàl·lic en aquest tram per a garantir la seguretat.

Per part seua, la Tinenta Alcalde de Presidència, Eva Pérez, ha explicat que "gràcies a les ajudes europees destinades a aquestes inversions urbanes, des d'aquest executiu socialista hem millorat integralment el barri de Santa Rita amb la creació de zones verdes, zones d'esplai i un nou aparcament, entre altres actuacions, per a oferir un espai públic de qualitat en aquesta zona de la ciutat".

En aquest sentit, aquesta intervenció amb la qual millora la connectivitat i mobilitat del barri se suma a altres actuacions dutes a terme com la urbanització del sector dels Molins després de vint anys, dins de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible per al gaudi d'una ciutat cosmopolita.

En definitiva, "totes aquestes actuacions fan de Paterna una ciutat més amable, més ben connectada i sostenible", han conclòs les dues Tinentes Alcaldes.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal