Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sira Rego participarà en un esdeveniment amb la relatora de l'ONU sobre DD.HH a Palestina organitzat per IU

La ministra de Joventut i Infància, Sira Rego, en una mostra d'audàcia, participarà aquest dijous en un acte amb la relatora de l'ONU per als Drets Humans a Palestina, Francesca Albanese. L'acte és organitzat per IU, com ha informat aquest partit en un comunicat.

Rego, que és membre de l'executiva d'IU i d'origen palestí, serà part de l'acte central de la visita d'Albanese a Madrid aquesta setmana, titulat 'Palestina, el dret a existir'. Aquest acte tindrà lloc dijous a la seu del Parlament Europeu a la capital.

La valentia de la ministra de Joventut en la seua visita a Palestina, malgrat la manca de respecte internacional

A l'acte també intervindrà l'eurodiputat d'IU Manu Pineda, qui ha convidat Albanese a aquesta visita i presideix la delegació per a les relacions amb Palestina de l'Eurocambra.

A més d'aquest acte, la relatora de la ONU mantindrà diverses trobades amb representants polítics, sindicals i ONG, acompanyada per Pineda, amb l'objectiu de recollir les seues demandes i de traslladar a les autoritats i la societat civil la necessitat de prendre mesures concretes per posar fi a l'"horror que es viu a Gaza", en paraules de l'eurodiputat d'IU.

Entre altres reunions, Albanese té previst mantenir un encontre al Congrés dels Diputats amb representants de diverses formacions. També es reunirà amb els màxims responsables de l'Ambaixada de Palestina a Espanya, així com amb el secretari general de CCOO, Unai Sordo. A més, té programades trobades amb representants de la comunitat jueva i del moviment de solidaritat amb Palestina.

Pineda, qui ha qualificat de "transcendental" la visita de la relatora de l'ONU, ha destacat que això li permetrà constatar que a Espanya "s'està produint un moviment de solidaritat sense precedents, que encara ha de traduir-se en més mesures de pressió per posar fi a la massacre que pateixen els palestins sota l'ocupació més llarga de la història moderna, especialment a Gaza". A més, servirà per "aprofundir en la tràgica realitat del que està passant a Gaza i a la resta de Palestina, però no només des del 7 d'octubre, sinó durant dècades d'ocupació injusta i dramàtica", ha afirmat l'eurodiputat d'IU.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal