Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera serà l'amfitrió, pel tercer any consecutiu, de la VCV Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana

       


En aquest 2024, el municipi tindrà l'honor de ser la sortida de la cinquena i última etapa de la VCV, que se celebrarà el diumenge 4 de febrer. A més, Bétera acollirà també la prova femenina, amb eixida des de l'Albereda a les 09:00h, demostrant així el clar suport del Consistori a l'esport femení.

Pel tercer any consecutiu, Bétera serà el centre de la Festa del Ciclisme, acollint la cinquena i última etapa de la 75a VCV - Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell i la 6a VCV Dones Gran Premi Tuawa. L'ajuntament ha fet l'anunci en una roda de premsa conjunta amb la Diputació de València, amb la presència del diputat de Turisme i Esports, Pedro Cuesta, i el director de la VCV, Ángel Casero.

L'alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, i la regidora d'Esports, María Benimeli, han estat presents en l'esdeveniment, on s'han revelat detalls de les dues etapes que recorreran la província de València. Bétera, amb la seua tradició ciclista, continua apostant fort per l'esport, donant suport a aquests esdeveniments d'importància com la 75a VCV - Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell.

Verdevío ha destacat la tradició ciclista del municipi, animant a continuar apostant per aquest esport que té tants seguidors a Bétera. La ubicació geogràfica del municipi, als peus de la serra Calderona, i la seua orografia, el converteixen en un lloc adquat per a la pràctica del ciclisme.

L'esdeveniment esportiu internacional ha portat, en anys anteriors, nombrosos visitants a l'Albereda de Bétera, revitalitzant la zona, hostalera i comercial. Enguany, s'espera encara més participació i visitants, especialment pel fet de celebrar-se en diumenge. Benimeli ha destacat la importància d'aquest esdeveniment per donar a conéixer Bétera, el seu comerç, hostaleria i turisme, contribuint a la revitalització de l'economia local. La regidora també ha expressat l'emoció de conéixer en persona grans figures del ciclisme.

Diversos equips de renom com INTERMARCHÉ – WANTY, BORA – HANSGROH, TEAM JAYCO ALULA, MOVISTAR TEAM, BAHRAIN – VICTORIOUS, LIDL – TREK i UAE TEAM EMIRATES ja han confirmat la seua assistència, incloent-hi grans ciclistes del moment. L'Ajuntament ha convidat a tots els ciutadans i ciutadanes a unir-se a aquesta cita ineludible en el calendari ciclista el pròxim 4 de febrer.

Com a novetat, Bétera serà l'eixida de la 6a VCV Dones Gran Premi Tuawa, demostrant el compromís del Consistori amb l'esport femení. L'alcaldessa ha destacat el treball per promoure l'esport igualitari, fomentant la participació femenina en les instal·lacions i clubs locals. Aquesta prova esportiva, pionera en promoure la igualtat en el ciclisme, destaca la importància de l'esport femení, especialment entre les xiquetes, joves i dones locals, que podran veure grans ciclistes el diumenge 4 lluitant pel podi.

Equips de primer nivell com CERATIZIT, ROLAND CYCLING TEAM, MOVISTAR TEAM i HUMAN POWERED HEALTH ja han confirmat la seua assistència a aquesta sisena edició. La 6a VCV Dones es podrà seguir en directe per Eurosport i Teledeporte, arribant a més de 200 països, igual que la 75a VCV. La regidora d'Esports ha assenyalat que això posarà Bétera en el gran aparador del ciclisme.

L'etapa Bétera - València, amb 93 km de recorregut, serà el punt àlgid del diumenge 4 de febrer, amb l'eixida des de l'Albereda Escultor Ramón Ingles. El control de signatures per a la 6a VCV Dones serà de 13:15h a 14:35h i l'eixida a les 14:45h, mentre que per a la 75a VCV - Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell, el control serà de 07:30h a 08:50h i l'eixida a les 09:00h.

Per a més informació, pots visitar https://vueltacv.com/etapa-5-75-vcv/.

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal