Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Espectacle de Focs Artificials Inaugural del Calendari Pirotècnic de les Falles 2024 a l'Albereda de València: 18 gener

El castell de focs artificials tindrà lloc aquest dijous 18 de gener a les 21.00 hores al Passeig de l'Albereda, entre el Pont de les Flors i el de l'Exposició.

Un castell de focs artificials a càrrec de Pirotècnia Valenciana que es dispararà aquest dijous al passeig de l'Albereda de València, entre el Pont de les Flors i el de l'Exposició, marcarà l'inici del calendari pirotècnic de les Falles de 2024.

Serà després de la celebració de la Gala de la Pirotècnia, l'acte en el qual es desvetlarà el calendari pirotècnic de les pròximes festes josefinas i es "valorarà el treball dels professionals de la pirotècnia", ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

En aquesta ocasió, la Gala de la Pirotècnia s'ha "reinventat" per a "donar importància" a l'"element diferenciador" que constitueix la pólvora. D'aquesta manera, serà l'empresa que va tancar l'any passat el calendari de trets el 19 de març, Pirotècnia Valenciana, l'encarregada d'obrir el d'enguany amb el castell d'aquest dijous.

Aquest tret pretén "convertir-se en costum" perquè a partir d'aquest 2024 l'empresa pirotècnica encarregada de disparar el dia de Sant Josep (19 de març) siga la mateixa que inaugure el cicle de l'any següent.

El castell de focs artificials tindrà lloc aquest dijous 18 de gener a les 21.00 hores al Passeig de l'Albereda, entre el Pont de les Flors i el de l'Exposició. Al tret assistirà l'alcaldessa de València, María José Catalá, el regidor de Falles i president de la Junta Central Fallera (JCF), Santiago Ballester, i les falleres majors de València i les seues corts d'honor.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal