Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria concedeix 132.000 euros als clubs i entitats esportives per projectes d'interés públic

      


L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha fet públic el llistat de les entitats i associacions esportives de la localitat que han desenvolupat activitats i projectes al llarg de l'any 2023. En total, s'han concedit 132.000 euros en concepte de subvencions a 22 entitats esportives radicades a la localitat.

La comissió d'avaluació ha atorgat aquestes subvencions a les 22 entitats beneficiàries, que abasten diverses modalitats esportives com la columbicultura, el ball esportiu, la gimnàstica rítmica, el karate, la natació, el futbol, el tenis, el judo, el triatló, l'handbol, el pàdel o el bàsquet, entre altres.

L'objectiu d'aquestes subvencions és recolzar i millorar la pràctica esportiva dels clubs i entitats esportives, subvencionant els programes d'activitats esportives relacionats amb projectes d'iniciació esportiva i el foment de la pràctica i la competició esportiva, segons consta en les bases reguladores.

Les entitats i clubs esportius amb seu a Riba-roja de Túria hi ha compleix amb els requisits establerts en el procés de concessió de les subvencions a través del sistema de concurrència competitiva. La quantitat final de l'ajuda s'ha determinat en funció del grau de compliment i el nombre de requisits satisfets.

Entre els requisits destaquen la inscripció al registre municipal d'associacions de Riba-roja de Túria, la constitució legal, la no concurrència de circumstàncies impedidores, la presentació dins el termini i en la forma escaient de la sol·licitud i la documentació necessària, així com la realització regular d'activitats en el municipi.

Els criteris objectius per a l'atorgament de les subvencions inclouen el foment del coneixement de l'esport des de les categories inferiors fins a les juvenils, la promoció de la paritat entre sexes, el nombre d'esportistes que formen part del club o entitat esportiva, i les despeses esportives suportats durant la temporada 2022/2023, com ara el pagament de fitxes, mutualitats, assegurances i revisió mèdica, o inscripcions en campionats oficials.

El nivell de la competició esportiva, siga nacional, autonòmica o provincial, també es té en compte a l'hora de concedir les subvencions, a més de la presència de tècnics titulats que realitzen funcions d'entrenament, ensenyament o preparació, el voluntariat aportat pel club en esdeveniments esportius locals, així com altres aspectes com el programa esportiu, estructura organitzativa, metodologia i historial esportiu.

Cal destacar que no s'hi subvencionen aspectes com els interessos deutors dels comptes bancaris dels clubs o entitats esportives, interessos o recàrrecs i sancions administratives i penals, despeses derivades de procediments judicials o celebracions gastronòmiques, excepte aquelles que es puguen entendre com a despeses de manteniment per participar en algun esdeveniment esportiu concret.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha afirmat que aquestes subvencions són "molt importants i indispensables per al dia a dia dels clubs i les associacions esportives del nostre municipi, que els serviran per a desenvolupar totes les activitats i actes que porten a terme al llarg de la temporada i, en especial, la tasca de socialització i formació dels joves."

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal