Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Casas Bajas, Capital de l'Enduro: Una Trobada Èpica Amb 100 Ciclistes al Rincón de Ademuz

       


 

Casas Bajas, la localitat del Rincón de Ademuz, es prepara per a convertir-se, un altre cap de setmana, en la capital de l'Enduro. L'associació 'Enduro Territorio Hostil' ha organitzat una trobada que aplegarà al voltant de 100 ciclistes als senders de la localitat, els quals han estat restaurats i valorats gràcies a la col·laboració de l'associació i l'Ajuntament.

El pròxim cap de setmana, del divendres 26 al diumenge 28 de gener, Casas Bajas acollirà aquest esdeveniment esportiu que destaca per la seua singularitat i la bellesa del seu entorn natural. Els ciclistes tindran l'oportunitat de gaudir de les diverses sendes del municipi, situat en un paratge declarat reserva de la biosfera per la UNESCO.

L'alcalde Pablo Escribano destaca les qualitats úniques de la muntanya de Casas Bajas per a la pràctica d'aquesta modalitat esportiva. "Aquesta zona ofereix un entorn idíl·lic, ideal per al desenvolupament del Enduro, i està reconeguda com a reserva de la biosfera, una distinció de la UNESCO que ens enorgulleix", comenta l'alcalde.

Entre els 100 ciclistes que visitaran la localitat destaquen figures com Borja Pérez Esteban, diverses vegades Campió de la Comunitat Valenciana, Verónica Cuello, Campiona d'Espanya Absoluta l'any 2023, i Víctor Atienza, Campió d'Espanya Màster 50. Aquests noms il·lustren el nivell d'aquesta trobada esportiva, que atrau ciclistes d'alt rendiment.

La col·laboració entre l'associació local i l'Ajuntament ha estat clau per a la recuperació i millora dels senders, convertint Casas Bajas en un destí destacat per als amants de l'Enduro. Aquesta iniciativa contribueix al desenvolupament esportiu i turístic de la localitat, consolidant-la com un referent en aquesta modalitat.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal