Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Serra fa un pas important pel benestar animal, fa entrega per primera vegada d'un gos en adopció

L'Ajuntament de Serra ha fet entrega, per primera vegada, d'un gos en adopció. Aquesta és una mesura important que posa de manifest el compromís del consistori amb el benestar animal.

L'entrada en vigor de la nova llei de Benestar Animal obliga els ajuntaments a fer una gestió responsable dels animals que es troben dins el seu terme municipal. En aquest sentit, l'Ajuntament de Serra ha signat dos convenis de col·laboració amb l'empresa Connecting Dog i la clínica veterinària 13 d'Abril.

Connecting Dog s'encarregarà de replegar els animals errants, l'ensinistrament i procés d'acollida i adopció. La clínica veterinària, per la seva banda, es farà càrrec del seguiment sanitari, esterilització o vacunació dels gossos.

En cas que els animals errants estiguin cansats i tinguin xip, passaran a l'espai municipal habilitat per fer entrega al propietari de la mascota. En cas que no tinguen xip identificatiu, passaran a una residència fins que troben casa d'acollida o família adoptiva.

A més, l'Ajuntament de Serra compta amb protocol de gestió d'adopció d'animals errants i de recollida. També està gestionant una subvenció de 91.000 € per al control de les colònies felines al terme municipal.

Aquestes mesures són un pas important per a la protecció dels animals de companyia a Serra. L'Ajuntament està demostrant el seu compromís amb el benestar animal i amb la millora de la qualitat de vida dels animals que viuen al municipi.


 #benestaranimal,  #serra,  #adopcióanimal,  #novalleibenestaranimal,  #controlcolòniesfelines


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal