Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Rego (SUMAR) anuncia la primera Llei de Joventut

Sira Rego, ministra de Joventut e Infància, ha anunciat amb determinació la primera Llei de Joventut d'Espanya. Aquesta llei preveu quatre àrees fonamentals que aborden les necessitats i drets dels joves: drets econòmics i cobertura social, drets democràtics i participació política, salut mental i benestar, i la crisi ecosocial.

El pla inclou una visió àmplia i completa dels drets de la joventut, basant-se en l'Estratègia de Joventut de l'any 2030. La ministra destaca la importància d'un procés participatiu, col·laborant amb el Consell de la Joventut d'Espanya, per desenvolupar un esborrany que reflecteix les necessitats i les aspiracions dels joves.

Amb aquesta iniciativa, el govern mostra el seu compromís amb qüestions rellevants com els drets econòmics, la participació política, la salut mental i la crisi ecosocial que afecten la joventut. La proposta no només busca crear una llei, sinó també assegurar que els joves tinguen una veu activa en la seua formació.

#Joventut #Llei #DretsEconòmics #Participació #SalutMental #CrisiEcosocial



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal