Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant aprova el pressupost per al 2024 per 9,7 milions, sense el vot de PSPV i ACORD per GUANYAR

En el darrer plenari de l'Ajuntament de Vilamarxant, celebrat el 23 de gener, s'ha aprovat el pressupost per a l'exercici de 2024. Amb els vots a favor del Partit Popular i Ciutadans, i els vots en contra dels grups de l'oposició, PSPV i Acord per Guanyar.

Aquest pressupost ascendeix a un total de 9.782.071,21 €, marcant un augment de més de mig milió d'euros respecte al de l'any passat i gairebé un milió d'euros comparat amb el de 2022. Així, Vilamarxant enceta un nou exercici amb l'objectiu destacat de millorar la vida dels seus habitants.

"Hem aconseguit un dels pressupostos més alts dels últims anys, demostrant el nostre compromís en la millora dels serveis i projectes socials per avançar cap a un futur que el nostre poble es mereix", afirma Héctor Troyano, alcalde de Vilamarxant.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal