Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna, ciutat única de la CV amb dues Àrees Industrials Avançades: Font del Gerro i Parc Tecnològic

En una cerimònia celebrada el dimarts a la Institució Firal Alacantina (IFA), l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, acompanyat dels presidents de l'EGM de Font del Gerro, Carlos Serrano, i Parc Tecnològic Paterna, Toni Alagarda, va rebre els guardons que acrediten a aquests dos parcs empresarials com les màximes categoríes de classificació segons la Llei d'Àrees Industrials.

Paterna ha assolit un reconeixement destacat al convertir-se en l'única ciutat de la Comunitat Valenciana amb dues Àrees Industrials Avançades: Font del Gerro i el Parc Tecnològic. L'alcalde Sagredo s'ha mostrat orgullós d'aquesta distinció, que posa de manifest l'excel·lència industrial de la ciutat.

El reconeixement, atorgat per la Generalitat Valenciana, destaca el potencial empresarial de Paterna, situant-la com una de les sis primeres ciutats de la Comunitat en obtenir aquesta distinció i, al mateix temps, l'única en rebre aquest doble reconeixement.

L'acte, organitzat per la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) amb la col·laboració de l'IVACE, ha subratllat l'aposta de Paterna pels seus polígons i la col·laboració publicoprivada amb les Entitats de Gestió i Modernització. L'alcalde ha destacat l'honor de ser reconeguts entre els 738 parcs empresarials de la Comunitat Valenciana, amb sis d'ells situats a Paterna.

Sagredo ha subratllat que aquesta excel·lència empresarial ha estat possible gràcies a l'aposta decidida de l'Ajuntament pels polígons i a la col·laboració amb les dues Entitats de Gestió i Modernització. Els reconeixements consoliden la posició de lideratge de Paterna com a enclavament ideal per a noves inversions, amb 6 polígons i més de 3.000 empreses.

L'alcalde ha recordat els esforços de l'Executiu socialista per a ser reconeguts com a Municipi Industrial Estratègic. Amb més de 3,7 milions d'euros destinats a la gestió innovadora i sostenible de les zones verdes urbanes, Paterna continua liderant en diferents àmbits, consolidant-se com un municipi referent per a la indústria, les empreses i els emprenedors.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal