Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Espai d'ombra i el Control lumínic milloren el CRA Alt Carraixet - Col·legi Mestre Ferran Zurriaga d'Olocau

 El CRA Alt Carraixet - Col·legi Mestre Ferran Zurriaga d'Olocau inaugura un nou espai d'ombra

En les últimes setmanes, el CRA Alt Carraixet - Col·legi Mestre Ferran Zurriaga d'Olocau ha millorat les seves instal·lacions per satisfer dues demandes de la seva comunitat educativa.

En primer lloc, s'ha habilitat una nova àrea d'ombra al pati d'Infantil mitjançant un tendal de tipus vela subjecte per pals metàl·lics. Aquesta adició proporciona als alumnes una zona coberta addicional per a protegir-se del sol durant els dies més calorosos.

D'altra banda, el centre ha implementat un nou sistema de control d'il·luminació a les aules. Aquesta actualització ofereix major independència i versatilitat, ja que permet als professors ajustar la il·luminació segons l'activitat que es realitza.

Les dos intervencions han suposat un cost total de 48.358,57 euros, finançats amb fons propis de l'Ajuntament.

Segons l'alcalde d'Olocau, Antonio Ropero, "aquestes millores demostren el compromís de la Corporació Municipal amb una educació de qualitat i el benestar dels alumnes del nostre col·legi". "Mantenim un diàleg constant i una estreta col·laboració amb l'AMPA i l'equip directiu per seguir avançant, i en aquest sentit, està previst dotar el centre d'una nova àrea de sorra per a Infantil", ha assegurat.

   



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal