Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve amplia l'horari de la biblioteca de la Casa de la Joventut pels exàmens

Amb aquest servei especial, la instal·lació romandrà oberta de 9:30 a 14:30 hores durant les matinades i de 15:30 a 22:30 hores a les vesprades, suposant així tres hores i mitja més d'obertura diàriesdurant els exàmens.

Es tracta d'una resposta "a les demandes dels joves de la localitat, els quals havien sol·licitat una major disponibilitat de la biblioteca en èpoques de gran demanda". Crítiques que s'han vist també en les RRSS durant el mes de gener a conseqüència de les dificultats que alguns pares manifestaven respecte a la necessitat de traslladar-se al municipi veí de l'Eliana.

Nou horari sols en època d'exàmens

L'horari habitual de la instal·lació és de dilluns a divendres de 10:30 a 14:00 hores i de 16:00 a 21:00 hores. Amb el règim especial que s'aplicarà exclusivament en època d'exàmens, la biblioteca oferirà un servei ampliat, iniciant els seus serveis de 9:30 a 14:30 hores al matí, per després reobrir a les 15:30 i tancar de nou a les 22:30 hores, la qual cosa significa tres hores i mitja més d'obertura diàries. Els dissabtes, la instal·lació mantindrà l'horari usual de 10:30 a 14:00 hores al matí.

La Casa de la Joventut de Sant Antoni de Benaixeve és un espai que ofereix diversos serveis, alguns d'ells molt populars entre els joves del municipi. Aquest espai disposa d'una biblioteca, així com una zona d'estudi i aules perquè els estudiants puguen reunir-se i fer treballs en grup.

La regidora delegada de Joventut, María José Esteve, ha mostrat la seua satisfacció per la popularitat de les instal·lacions municipals entre els joves i ha aclarit que amb aquesta modificació "es respon a una important demanda dels usuaris del municipi, ja que l'anterior equip de govern oferia uns horaris clarament insuficients davant de l'alta demanda existent a Sant Antoni de Benaixeve, especialment en època d'exàmens".

En la mateixa línia s'ha expressat l'alcaldessa, Eva Tejedor, en la nota emesa pel consistori al destacar que "un dels principals compromisos d'aquest executiu de consens és el suport a les polítiques de joventut i infància" i ha anunciat un "nou rumb en aquesta àrea, després de vuit anys en què l'Ajuntament ha viscut d'esquena a aquest sector de la població".

Tejedor ha destacat que "l'ampliació de l'horari de la biblioteca a la Casa de la Joventut és una resposta directa a les peticions formulades pels mateixos usuaris, reflectint així el diàleg obert i la col·laboració entre els veïns i l'equip de govern". No obstant això, ha assenyalat que aquesta és "només una de les diverses accions que aquest govern té planificades per atendre les necessitats i demandes específiques d'aquest sector de la comunitat".

Altres activitats que se reivindiquen en la nota

En concret, l'alcaldessa ha reiterat les manifestacions de la regidora Maria Jose Esteve -contestant a les crítiques en l'últim plenari pel Consell d'infància i Adolescència - respecte a la falta d'activitats en els últims mesos per a jóvens. Des de la Regidoria de Joventut expliquen en la nota que s'han dut a terme una "ampliació de l'agenda d'activitats dirigides a la infància i la joventut com ara la instal·lació de la pista de patinatge sobre gel, els cursos de treballs manuals, els tallers reciclomusicals o els d'educació emocional que han tingut una estupenda acollida".

      



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal