Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Paterna aconsegueix la digitalització del 76% i augmenta la xifra d'expedients electrònics fins a aconseguir els 36.375 en l'últim any

L'Ajuntament de Paterna consolida la seua aposta per la digitalització amb un impressionant increment del 76% en la seua implementació i un total de 36.375 expedients electrònics durant l'últim any. Aquesta iniciativa representa un pas ferm cap a la modernització de l'administració municipal i la seua adaptació a les noves tecnologies.

Durant el passat exercici, el consistori ha entregat un total de 5.979 signatures digitals, evidenciant un compromís amb la seguretat i eficàcia dels tràmits electrònics. A més, s'han realitzat més de 2.050 signatures biomètriques, facilitant així la presentació de registres presencials per a aquelles persones que no poden realitzar tràmits de manera digital.

El balanç destaca que s'han portat a terme més de 5.500 factures electròniques, una mesura que millora significativament la gestió i el control d'aquest aspecte administratiu. Aquestes xifres reflecteixen un increment de 220 expedients electrònics respecte a l'any anterior, consolidant la tendència positiva en la implementació de processos digitalitzats.

El regidor de Smart City, Lucas Jodar, ha subratllat l'èxit d'aquesta estratègia, afirmant que "anem consolidant l'aposta d'una atenció ciutadana digital des que iniciem el procés en 2017". A més, ha destacat que la majoria de les notificacions s'estan fent electrònicament, amb només un 25% que requereix atenció presencial per als veïns i veïnes que així ho necessiten.

Aquesta iniciativa no només suposa un estalvi de costos sinó també un estalvi de temps significatiu, contribuint a una gestió més eficient de l'administració local en la seua relació amb la ciutadania. El regidor Jodar preveu que aquesta tendència positiva continuarà, reforçant la digitalització com a eina clau per a millorar l'atenció ciutadana.

En resum, l'Ajuntament de Paterna està en la senda de l'èxit amb els seus esforços cap a la digitalització, demostrant un fort compromís amb la modernització i l'eficiència en la prestació de serveis als ciutadans i ciutadanes de la localitat.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal