Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Inauguració de l'Oficina d'Atenció Ciutadana a l'Eliana: Millorant el Servei a la Comunitat

   


L'Ajuntament de l'Eliana ha inaugurat l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) amb l'objectiu de millorar l'atenció als seus habitants. Aquesta iniciativa ha sigut possible gràcies a una subvenció de 120.000 € del programa Territoris Innovadors de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

   Objectiu estratègic i legalitat

L'obertura de la OAC està alineada amb l'objectiu estratègic 9 de l'Agenda Urbana Local, que busca fomentar l'administració electrònica i reduir la bretxa digital. A més, es recolza en l'article 70 bis de la Llei de Bases del Règim Local, que insta els municipis a utilitzar les tecnologies de la informació per a facilitar la participació ciutadana i la realització de tràmits.

   Funcions i serveis

La OAC centralitzarà la informació dels serveis municipals, oferint atenció presencial en la Plaça del País Valencià número 5. El seu enfocament és transformar el registre d'entrada de l'Ajuntament en una Oficina d'Assistència en Matèria de Registre. Això permetrà respondre a les demandes ciutadanes de manera més eficient i adaptar l'atenció al context actual.

   Canals d'atenció

La OAC es convertirà en el servei de referència del Consistori, proporcionant accés a la informació i tramitació de serveis municipals a través de canals presencial, telefònic (96 275 80 30) i correu electrònic (oac@leliana.es).

   Compromisos i millores

L'objectiu principal és agilitzar les gestions administratives, garantir un alt nivell de servei, oferir un tracte personalitzat i millorar la satisfacció ciutadana. La OAC cerca ser la porta de referència per a la ciutadania, situant-la en el centre de les actuacions municipals.

   Modernització i futurs projectes

Jorge Pérez Comeche,regidor de Modernització de l'Administració i Smart City, destaca el compromís continu de l'Ajuntament amb l'eficiència, esmentant projectes com el nou portal d'ocupació, el Visor Pressupostari, l'Oficina Virtual Tributària, i lelianaparticipa.es, entre altres.

Recorda que la OAC està situada en la Plaça del País Valencià número 5, i pots contactar a través del telèfon 96 275 80 30 o per correu electrònic en oac@leliana.es.

La nova Oficina d'Atenció Ciutadana està llesta per a servir a la ciutadania de l'Eliana de manera eficient i proactiva!

Tal com ha explicat el regidor de Modernització de l'Administració i Smart City, Jorge Pérez Comeche: 'Seguirem impulsant tots els canvis necessaris per ser més eficients, com hem fet amb diverses aplicacions internes, i també dirigides a elianers i elianeres com el nou portal d'ocupació que estarà disponible les properes setmanes, el Visor Presupuestario, la nueva Oficina Virtual Tributaria o lelianaparticipa.es, entre altres'.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal