Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana impulsa una nova activitat per a la joventut i els porta a la neu els dies 1 a 4 de febrer

  L'Ajuntament de l'Eliana ha organitzat un viatge a l'estació d'esquí d'Aramón Cerler per a joves d'entre 18 i 30 anys. L'activitat, que tindrà lloc entre els dies 1 i 4 de febrer, té com a objectius promocionar l'oci saludable i fomentar la convivència entre els i les joves del municipi.

El viatge estarà sufragat al 60% pel consistori i inclourà l'allotjament en règim de mitja pensió, el transport, el forfet dels tres dies i l'assegurança. Les persones participants hauran d'abonar un total de 195 euros i tindran la possibilitat d'aportar el seu propi material, o bé, llogar-ho.

"Aquesta activitat és una oportunitat única per a la joventut elianera de gaudir de la neu en un entorn natural i d'aprendre a practicar esports com l'esquí o l'snowboard", ha declarat Juan Espinosa, regidor de Joventut. "A més, és una manera de fomentar la convivència i els llaços d'amistat entre els i les joves del municipi", ha afegit.

Les inscripcions estaran obertes del 10 al 17 de gener. Les persones interessades poden obtenir més informació en el Centre d'Informació Juvenil (CIJ) o a través del web de l'Ajuntament de l'Eliana.

    Els detalls del viatge    

El viatge partirà de l'Eliana el dia 1 de febrer a les 8 del matí. L'arribada a l'estació d'Aramón Cerler està prevista per a les 12 del migdia.

Els participants tindran temps lliure per a dinar i per a gaudir de les instal·lacions de l'estació. A la tarda, es realitzarà una classe d'iniciació a l'esquí o a l'snowboard.

Els dos dies següents, els participants podran gaudir de les pistes d'esquí de manera lliure. El 4 de febrer, el viatge retornarà a l'Eliana a les 18 hores.

    Els requisits per a participar    

Per a participar en el viatge, els joves han de complir els següents requisits:

* Tenir entre 18 i 30 anys

* Estar empadronat a l'Eliana

* Abonar els 195 euros de la quota de participació

    Com inscriure's    

Les persones interessades poden inscriure's al viatge de la següent manera:

* De manera presencial al Centre d'Informació Juvenil (CIJ)

* De manera telemàtica a través del web de l'Ajuntament de l'Eliana

Les inscripcions estaran obertes del 10 al 17 de gener.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal