Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A licitació la Rehabilitació integral de l'Hospital Doctor Moliner en Serra

El Ple del Consell ha aprovat la contractació, amb caràcter d'emergència, de les actuacions necessàries per a la redacció de l'avantprojecte de reforma integral de l'Hospital Doctor Moliner, situat a Serra.

Aquesta actuació es fa necessària per a adaptar les instal·lacions actuals a les necessitats reals de les persones que pateixen una malaltia crònica i requerixen llargs períodes d'ingrés.

L'Hospital Doctor Moliner va entrar en funcionament l'any 1943. Actualment, és un centre que disposa de 186 llits i presta atenció sociosanitària als departaments de salut de Sagunt, Arnau-Llíria, Clínic, General, La Fe, Requena i la Ribera.

En els últims anys, l'edifici ha anat patint una degradació gradual sense que s'adoptaren mesures. Això ha comportat la necessitat de dur a terme una rehabilitació integral.

Les primeres actuacions que es realitzaran consistirixen en la reparació de les barbacanes de les terrasses, les cobertes i determinats elements de la façana. Posteriorment, es licitaran les obres de rehabilitació integral.

El pressupost total de l'avantprojecte i de les obres no demorables s'estima en prop d'1,5 milions d'euros.

Rehabilitació integral

La rehabilitació integral de l'Hospital Doctor Moliner té un doble objectiu:

* Adaptar les instal·lacions actuals a les necessitats reals de les persones que pateixen una malaltia crònica i requerixen llargs períodes d'ingrés.

* Garantir el futur del centre i prestar una assistència en condicions adequades de seguretat per a pacients i personal.

El Consell ha actuat vol dur a terme esta actuació, ja que és essencial per a garantir l'atenció sociosanitària a les persones que necessiten estes prestacions.

Es tracta de l'inici de la rehabilitació integral d'este centre hospitalari, la inversió prevista del qual s'estima en 16 milions d'euros, amb la finalitat d'adaptar les instal·lacions actuals a les necessitats reals de les persones que patixen una malaltia crònica i requerixen llargs períodes d'ingrés.

L'Hospital Doctor Moliner va entrar en funcionament l'any 1943. Actualment, és un centre que disposa de 186 llits i presta atenció sociosanitària als departaments de salut de Sagunt, Arnau-Llíria, Clínic, General, La Fe, Requena i la Ribera.

El Consell ha actuat amb la màxima diligència quan ha sigut coneixedor de l'estat de l'edifici, ja que este hospital ha anat patint una degradació gradual en els últims anys sense que s'adoptaren mesures. Es pretén d'esta manera garantir el futur de l'hospital i prestar una assistència en condicions adequades de seguretat per a pacients i personal.

 

foto d'arxiu


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon