Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana aprova posar el nom de José María Ángel Batalla a la Casa de la Cultura

L'Ajuntament de l'Eliana ha pres una decisió significativa durant la seua última sessió ordinària celebrada a gener. Amb majoria absoluta, s'ha aprovat la moció presentada pel PSPV-PSOE per a posar el nom de l'exalcalde José María Ángel Batalla a la nova Casa de la Cultura. Aquesta iniciativa reflecteix el reconeixement a la contribució de Batalla a la transformació de l'Eliana, millorant la qualitat de vida dels seus habitants.

Les accions notables de José María Ángel Batalla inclouen la remodelació de la plaça del País Valencià, convertint-la en un espai per a la ciutadania conviure. També destaquen la construcció de l'Escola Permanent d'Adults (EPA) per a ampliar i millorar els coneixements de la població, així com la creació de l'Hort de Les Taules i el primer projecte per a recuperar el Barranc de Mandor.

En paral·lel, l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha destacat els progressos de la nova Casa de la Cultura, que està a punt de completar les obres. Aquest modern edifici del segle XXI albergarà diversos serveis, com la biblioteca, la bebeteca, l'espai jove, la sala d'estudis, aules de treball en equip i una sala per a representacions i exposicions. La seua inauguració està prevista en els pròxims mesos, oferint a la ciutadania un espai cultural versàtil i innovador.

Dins del mateix context, Torrent ha recordat la implementació progressiva del nou sistema de recollida de residus sòlids urbans, que ara, després de començar el 8 de gener, s'estendrà a la recollida de cartó porta a porta en els comerços i l'hostaleria de l'Eliana a partir del 31 de gener. La següent fase implicarà educadors ambientals que visitaran els habitatges per proporcionar informació i material per a la continuïtat d'aquest sistema innovador.

Per completar la panoràmica, l'alcalde ha mencionat la recent inauguració de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, que busca modernitzar els serveis i millorar l'atenció als veïns i veïnes de l'Eliana en els tràmits amb l'administració. Aquest nou espai és un exemple del compromís de l'Ajuntament envers la ciutadania, buscant facilitar i millorar els serveis públics.

    


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal