Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Fòrum Jove de Llíria Reuneix a la Joventut Local per Recollir Propostes i Necessitats

El passat 26 de gener, l'Espai Jove de Llíria va ser l'escenari de la segona edició del Fòrum Jove de la localitat. L'esdeveniment va comptar amb la presència de l'edil de Joventut i Infància, Andreu Badia, acompanyat de l'equip tècnic del departament municipal, així com la participació de joves de perfils diversos residents a la zona. L'objectiu d'aquesta iniciativa és recopilar informació directa sobre les demandes i necessitats de la població juvenil del municipi.

"Així, tenim la possibilitat d'atendre i donar una resposta més efectiva, tant en la varietat com en la qualitat del servei que es presta i en les activitats que s'ofereixen des del Departament de Joventut", ha assenyalat el regidor Andreu Badia.

Entre les propostes dels joves participants, destaquen les sol·licituds de beques esportives i formatives, excursions i activitats culturals, tallers i formació en valors, classes gratuïtes d'idiomes, programes d'intercanvi i concursos artístics, entre altres.

A més de les seues aportacions al Fòrum Jove, també s'han compromés a participar activament per aconseguir-ho i difondre aquestes accions entre els joves dels seus entorns. La Regidoria de Joventut de Llíria posarà a disposició del col·lectiu i de les seues sol·licituds les infraestructures i el finançament que siga possible, per convertir en realitat les seues aspiracions i necessitats.

Finalment, l'edil ha destacat la importància de "realitzar aquests fòrums amb la joventut de forma periòdica, amb l'objectiu d'avaluar l'execució d'aquestes accions i recollir informació per impulsar altres que la joventut demande".


#Joventut #ParticipacióCiutadana #Llíria



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal