Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau Participa Activament en la 44a Edició de Fitur 2024

Entre el 24 i el 28 de gener, ha tingut lloc a Ifema la 44a edició de la Feria Internacional de Turismo (Fitur) a Madrid. L'alcalde d'Olocau, Antonio Ropero, ha estat present en diversos actes i reunions durant aquesta important cita del sector turístic en l'àmbit nacional.

"El primer edil, qui ha viatjat acompanyat de l'arqueòleg i guia turístic Víctor Chaos, ha participat activament en esdeveniments i trobades on ha intercanviat experiències i establerta sinergia per al creixement de la marca TurismeOlocau."

Ahir al matí, Ropero va participar en la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana a Fitur, acompanyat d'altres alcaldes i del president de la Generalitat, Carlos Mazón. A la nit, va assistir a la 'Nit Q' i a l'entrega dels 'Premios Q 2024' a la Galeria de Cristall del Palacio de Cibeles. Aquests esdeveniments van ser presidits pel ministre d'Indústria i Turisme, Jordi Hereu, on es va reconéixer a les empreses i institucions que han renovat o certificat per primera vegada les marques 'Q Calidad Turística' (com l'Oficina de Turisme d'Olocau) i 'S Sostenibilitat Turística' durant el 2023.

A més, l'alcalde ha visitat els estands de Valencià Turisme i de l'Associació Espanyola de Festes i Recreacions Històriques (de la qual Olocau és membre), aprofitant per a difondre els atractius de la localitat, amb especial èmfasi en l'extraordinari patrimoni històric i mediambiental i en esdeveniments com la Iberfesta.

   

   



      




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal