Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona celebrarà les festes patronals de Sant Sebastià del 19 al 21 de gener

   


El pròxim cap de setmana, del 19 al 21 de gener, La Pobla de Vallbona celebrarà les seues festes patronals en honor a Sant Sebastià. El municipi es vestirà de gala per oferir un ambient festiu i alegre, amb actes que abastiran tot el poble.

Les celebracions ja van començar amb la baixada del patró i altres tradicionals vigílies. A partir del 19 de gener, el municipi es veurà inundat de fervor, amb els clavaris liderant els actes festius. El divendres a les 19:00 hores, hi haurà un passacarrer amb música i balls tradicionals valencians, omplint cada carrer amb l'alegria per l'arribada de les festes patrons. A les 23:30 hores, l'associació Amics del coet oferirà una 'descàrrega' de coets a tot el poble des de divuit punts de llançament distribuïts pel nucli urbà.

El trasllat de la imatge de Sant Sebastià a l'ermita serà dissabte al matí, seguit d'una processó a les vuit de la vesprada pel recorregut tradicional, amb un castell de focs artificials acompanyant-la. Per tancar la jornada, l'Orquestra Gamma oferirà el seu espectacle musical en una carpa al parc municipal, permetent que tothom puga gaudir de la festa durant tota la nit.

La pólvora estarà present durant tot el cap de setmana amb més de 5.000 salves en honor al caràcter militar del màrtir Sant Sebastià. Aquest espectacle, segons l'alcalde de La Pobla de Vallbona, busca reconeixement fora del municipi per la seua singularitat i l'alt nivell de l'espectacle. A més de les salves i la 'Descàrrega', també hi haurà una mascletada correguda diumenge al migdia, tancant un cap de setmana ple de fervor, alegria i espectacle que convertirà La Pobla de Vallbona en referent social i cultural.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal