Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Reforç en la Neteja d'Embornals a Sant Antoni de Benaixeve davant Previsions de Pluges

L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha intensificat les tasques de neteja dels embornals en els darrers dies amb l'objectiu de prevenir inundacions davant la previsió de pluges per a les pròximes setmanes.

Els treballs de neteja, coordinats per l'Ajuntament, han estat realitzats pels operaris municipals en diverses zones del municipi, incloent-hi tant el nucli urbà com les zones residencials, com Sant Vicent, Colinas i Montesano. S'ha posat un èmfasi especial en els embornals situats en zones de major risc d'acumulació d'aigües, tenint en compte la seua ubicació geogràfica.

Les tasques de neteja de la xarxa de sanejament han inclòs l'eliminació de sediments i residus de les caixes dels embornals. Posteriorment, s'ha fet una comprovació exhaustiva del correcte funcionament d'aquests, assegurant-se que l'aigua puga circular amb fluïdesa.

El regidor d'Urbanisme i Serveis, Luís Trejo, ha destacat que, malgrat els treballs constants dels serveis de neteja en els carrers de la localitat i la supervisió regular dels embornals, s'ha decidit fer una revisió completa d'aquests per assegurar la màxima capacitat de drenatge. Això es fa amb l'objectiu de minimitzar les possibles incidències en la via pública que puguen posar en perill els habitants del municipi durant tempestes.

L'alcaldessa, Eva Tejedor, ha subratllat el compromís del govern amb la neteja de l'entorn, independentment de la ubicació dels ciutadans. Ha assegurat que aquestes accions formen part d'un pla més ampli de revisió dels protocols de neteja, amb l'objectiu d'optimitzar els recursos disponibles i millorar tots els serveis existents.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal