Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A partir del 14 de febrer només rebrem la TV en HD, almenys així està planificat: qué pots fer?

Segons el Pla Tècnic de la TDT establert en 2019, el pròxim 14 de febrer serà el punt d'inflexió on les emissions en qualitat estàndard en TV

Per als amants de la televisió a través d'antena, cada dia és menys comú a causa de la fibra que està canviant aquesta tendència. Cal tenir en compte que a partir del 14 de febrer les emissions en format SD deixaran de rebre's i només es rebran en HD, és a dir, en Alta Definició. Això implica una notable millora en la qualitat d'imatge i altres beneficis. Abans d'aquesta data, és recomanable verificar si la teua TDT ja està sintonitzada, comprovant si tots els canals presenten els identificatius "SD" o "HD" als seus laterals.

És convenient tenir l'HD per evitar problemes després del canvi. Si tens la possibilitat, pots tenir les dos opcions per comparar-les i confirmar la superioritat de l'HD, mentre funcione.

Aquest canvi implica que tindràs els teus programes favorits amb una qualitat d'imatge considerablement millorada, ja que el projecte ha establert un pla per elevar la qualitat de la TDT, deixant enrere la qualitat SD i donant la benvinguda a l'HD. A partir d'aquesta data del 14 de febrer, tots els canals de televisió hauran de ser emesos en alta definició, entre 720p i 1080p.

Recorda que a partir del 14 de febrer només rebràs l'HD, segons els plans establerts. Aquest canvi té com a objectiu alliberar amplada de banda per introduir la tecnologia 5G, que permetrà acomplir tasques de manera immediata, fins i tot en àmbits professionals i mèdics.

Si tens un televisor que ja no serà compatible amb la TDT, no et preocupes. Hi ha dues maneres de continuar sintonitzant els canals en HD. Si encara gaudeixes de la Televisió Digital Terrestre a Espanya, és el moment de conéixer la transició que marcarà un abans i un després en la teua experiència com a televident.

Si el teu televisor no és compatible amb HD, pots adquirir un adaptador o descodificador extern que convertesca el senyal. Aquests dispositius es connecten al televisor mitjançant un cable HDMI i es poden comprar en botigues especialitzades o per internet.

Així, estaràs preparat per a afrontar aquesta transició i continuaràs gaudint dels teus programes preferits de la TDT en alta definició. Més informació oficial

    


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal