Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Cavalcada de Reis i l'alegria dels més xicotets posa fi al Nadal de Sant Antoni de Benaixeve

La tradicional Cavalcada de Reis Mags de Sant Antoni de Benaixeve  ha congregat este divendres a molts veïns i veïnes de la localitat. La comitiva, que ha comptat amb la participació de més de 150 persones, ha recorregut els carrers del municipi il·luminant les nits de Nadal amb alegria i màgia.

La comitiva, que va entrar en el municipi fent-se pas amb l'ajuda d'un vehicle de la Policia Local, ha estat integrada per diverses entitats i agrupacions, entre les quals destaquen  les dos Bandes de Música del municipi, tant "Amics de la Música de Sant Antoni de Benaixeve" com la "Societat Musical de Sant Antoni de Benaixeve", el grup scout Tatanka, les comissions falleres locals i els membres de Protecció Civil.

Els Reis Mags, Melchor, Gaspar i Baltasar, han fet la seua entrada triomfal en la Plaça de l'Ajuntament, on han realitzat la salutació real des del balcó del consistori. A continuació, han procedit al repartiment de regals entre els més xicotets, que han rebut amb il·lusió els caramels i joguets que els han entregat Ses Majestats.

La Cavalcada de Reis ha posat el fermall d'or a un Nadal de proximitat a Sant Antoni de Benaixeve.

 L'Ajuntament, en col·laboració amb el teixit social de la localitat, que tal i com informa,  ha organitzat "més d'una vintena d'activitats perquè els veïns i veïnes pogueren gaudir de les festes nadalenques".

Entre les activitats més destacades: les cites musicals, que han comptat amb un gran acolliment, i la pista de patinatge instal·lada en el poliesportiu municipal, que ha sigut una de les grans novetats d'enguany.

La regidora delegada de l'àrea de Festes, María José Esteve, ha mostrat la seua satisfacció per el “exitós acolliment de les activitats organitzades per l'Ajuntament”. Així mateix, ha agraït “la bona resposta de tota la comunitat i el teixit social de Sant Antoni de Benaixeve     en la seua organització”.

Per part seua, l'alcaldessa de la localitat, Eva María Tejedor, ha subratllat que un dels “principals objectius de l'equip de govern era beneficiar als nostres comerciants i empresaris locals amb l'organització de les festes, apostant per la proximitat, per a impulsar l'economia del nostre poble”.

L'alcaldessa ha expressat la seua gratitud amb el sector de l'oci i servicis del municipi, que ha “enriquit amb el seu talent i professionalitat les nostres celebracions”.

A més, Eva Tejedor ha posat l'accent en l'aposta de l'executiu per a fer arribar el Nadal a més barris. En este sentit, ha recordat que “enfront d'altres equips de govern que limitaven la decoració nadalenca al nucli urbà, este Ajuntament ha fet un gran esforç per a portar l'ambient festiu també a urbanitzacions com Sant Vicent, Colinas, Cumbres o Montesano”,  a més ha conclòs manifestant  “estem compromesos amb acostar les festes als veïns de cada racó de la localitat, independentment de la seua ubicació”, 

  






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal