Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Increment rècord d'Usuaris al Bus Municipal de Paterna: Més de 265.000 Viatgers a l'Any

Rècord històric d'usuaris del bus municipal de Paterna amb més de 265.000 viatgers a l'any, un 30% més que en 2022

L'Ajuntament de Paterna informa que el bus municipal ha assolit un rècord històric amb més de 265.000 viatgers registrats a l'any, experimentant un augment del 30% respecte a l'any 2022.

Des de la implantació de la gratuïtat del servei d'autobús municipal pel govern socialista de Paterna el 2023, s'ha observat un increment de més de 60.000 viatgers en els últims 12 mesos, passant de 205.379 a 265.424 passatgers.

La tinenta d'alcalde d'Interior, Mobilitat i Sostenibilitat, Nuria Campos, ha destacat el balanç molt positiu en el servei d'autobús municipal totalment gratuït des de 2023. Aquest augment del 30% en el nombre de passatgers reflecteix un creixement de 60.000 usuaris, abastant totes les línies del bus, des de la que uneix la ciutat amb la Nova Fe, la de Lloma Llarga amb València fins a la que arriba a la Platja.

Campos ha subratllat l'aposta dels habitants de Paterna per l'ús del transport públic, indicant que les dades positives demostren la preferència dels ciutadans per aquest mitjà alternatiu al cotxe. A més, ha elogiat l'impacte positiu de la gratuïtat del bus municipal, afirmant que ha incentivat l'ús diari del servei pels veïns i veïnes.

La tinenta d'alcalde també ha assegurat que la gratuïtat del servei de transport públic a la ciutat de Paterna es mantindrà durant l'any 2024. Ha recordat que les persones empadronades en el municipi podran gaudir de viatges il·limitats amb la targeta de Transport Municipal de Paterna (TMP), disponible als establiments habituals.

En l'afany de convertir Paterna en una ciutat sostenible, l'equip de govern ja està treballant en un projecte d'ampliació de les 7 línies d'autobús municipal. Aquest projecte, que implica una inversió de dos milions d'euros, busca garantir una connexió total de la ciutat i afavorir encara més l'ús del transport públic.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal