Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Reis Mags visiten Llíria en una vesprada plena d'il·lusió per als xiquets i xiquetes

La cavalcada amb Melcior, Gaspar i Baltasar plena d'il·lusió els carrers del municipi

Aquest divendres, 5 de gener, els Reis Mags de l'Orient han visitat Llíria en la seva tradicional cavalcada. Una vegada més, Melcior, Gaspar i Baltasar han recorregut els carrers de la ciutat en una desfilada plena de color, música i alegria.

El recorregut ha començat a les 17.30 hores des del carrer Pla de l'Arc i ha finalitzat a la plaça Major, on els Reis han estat rebuts per l'alcalde de Llíria, Joanma Miguel. L'alcalde ha lliurat la clau de la ciutat als Reis Mags i els ha donat la benvinguda a la ciutat.

Durant el recorregut, els Reis Mags han estat acompanyats per més de 400 persones, entre figurants, músics i personatges de dibuixos animats. Els xiquets i xiquetes han pogut gaudir de la cavalcada i de les seues carrosses, així com de les parades que han fet al llarg del recorregut.

A més, els Reis Mags han repartit més de 600 quilos de caramels i 10.000 monedes de xocolata entre els xiquets i xiquetes.

La cavalcada dels Reis Mags de Llíria ha estat un èxit de participació i ha convertit la tarda del 5 de gener en una jornada plena d'il·lusió per a tots els xiquets i xiquetes de la ciutat.

    Un dia màgic per als més xicotets    

La visita dels Reis Mags és un dels moments més esperats de l'any pels xiquets i xiquetes. Aquest divendres, els Reis han tornat a fer realitat els seus desitjos i han obert la porta a la màgia de la nit de Nadal.

Els xiquets i xiquetes de Llíria han pogut viure una vesprada plena d'il·lusió i alegria. Han pogut veure els Reis Mags en persona, han rebut els seus regals i han gaudit de la música i les parades de la cavalcada.

Un dia màgic que els xiquets i xiquetes recordaran durant molt de temps.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal