Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Reis Mags deixen regals i il·lusió a Olocau i molts de veïns i veïnes els han donat una calida benvinguda

    Multitud de veïns i veïnes els donen una calida benvinguda    

Com cada 5 de gener, els Reis Mags d'Orient han visitat Olocau per desfilar pels seus carrers i omplir el municipi de màgia i il·lusió. Multitud de veïns i veïnes han volgut estar presents per compartir amb ells una tarda d'alegria i expectació.

Una benvinguda calorosa que ha començat a la Plaça Cervantes, punt de partida de la Cavalcada. El recorregut ha seguit el traçat habitual i Les Majestats d'Orient i els seus patges han repartit una gran quantitat de caramels i pilotes. Un cop finalitzat, han entrat a l'Ajuntament des d'on han continuat repartint regals juntament amb l'alcalde, Antonio Ropero.

Després d'això, Melcior, Gaspar i Baltasar s'han dirigit a l'Església de la Mare de Déu del Roser, on han realitzat l'adoració tradicional al Nen Jesús i han pogut escoltar els villancets interpretats pel cor de la parròquia.

En l'última part de l'acte, l'alcalde ha fet lliurament de les claus de la localitat als Reis Mags i ha donat pas a un dels moments més entranyables. Així, nombrosos nens i nenes han rebut regals de mans de Les Majestats d'Orient i han pogut viure l'emoció d'aquest dia portant-se un record inesborrable.

L'alcalde d'Olocau ha destacat que la Cavalcada del 5 de gener és "un acte meravellós, en què tot el nostre poble es uneix per gaudir de la màgia que sempre ens porten Melcior, Gaspar i Baltasar". "M'agradaria donar-los les gràcies, en nom de tots els veïns i veïnes, per la seva visita i per regalar-nos moments tan especials una vegada més", ha afegit.

   


  





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal