Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Reis Mags reparteixen il·lusió entre els més xicotets de Bétera

• Els xiquets i xiquetes nascuts de 2016 a 2020 han rebut en les seues llars una carta amb la qual hui han acudit a veure a les seues Majestats els Reis Mags d'Orient.
 

• Melcior, Gaspar i Baltasar també han visitat l'Escola de Nadal, el Campament Jove Urbà de Nadal i l'Escola de Nadal de Diversitat Funcional.

Bétera reparteix il·lusió en forma de més de 1300 regals

Il·lusió per tots costats, això és el que es respira hui a Bétera. L'Ajuntament, a través de la regidoria de Drets Socials, ha organitzat, com cada any, a petició dels Reis Mags d'Orient, un repartiment multitudinari de regals per als més xicotets de Bétera.

En concret, el Consistori ha invertit en il·lusió repartint un total de 1319 regals entre els xiquets i xiquetes empadronats a Bétera i nascuts de 2016 a 2020 que durant el dia de hui acudeixen a la Casa de la Cultura per a recollir els seus regals de la mà de les seues Majestats.

Com cada any, Melcior, Gaspar i Baltasar, es van posar en contacte amb l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio, per a demanar-li ajuda en el repartiment de joguets en el municipi. Una labor que l'Ajuntament realitza gustosament i que segons afirma la primer edil, "és un gest més cap als més xicotets de Bétera en una nit màgica on la il·lusió ha d'arribar a tots els racons del municipi".

La primera parada dels Reis Mags a la seua arribada a Bétera ha sigut l'Escola de Nadal de Diversitat Funcional per a després continuar amb el Campament Jove Urbà de Nadal i l'Escola de Nadal, tres iniciatives per als més joves de Bétera en les quals el Consistori ha apostat per la conciliació entre les famílies beteranes.

D'aquesta manera, els regidors de l'equip de govern, encapçalats per Elia Verdevio, han exercit de patges reals i han ajudat a Melcior, Gaspar i Baltasar en el repartiment d'aquests més de 1300 regals que s'estan entregant hui a la Casa de la Cultura.

Els xiquets i xiquetes d'edats compreses entre els 7 i els 3 anys residents a Bétera han rebut aquestes últimes setmanes unes cartes que ha repartit el Consistori perquè hui acudiren a conéixer als Reis Mags i rebre el seu regal en un acte carregat d'emocions que, tal com assenyala la regidora de Drets Socials, Marisa Martínez, "és obert a la ciutadania, encara que participen principalment els xiquets i xiquetes nascuts els anys 2016, 2017, 2018, 2019 i 2020 però pot vindre qualsevol família, independentment de l'edat dels seus fills, per a veure als Reis".

Els regals triats pel Consistori són regals principalment educatius, igualitaris i inclusius que atenen l'edat de cada xiquet i xiqueta.

Cavalcades

A més  Bétera s'ompli de màgia als seus carrers aquesta vesprada amb un desplegament únic que portarà la il·lusió d'aquest dia per tot el municipi.

En eixe sentit, l'àrea de Festes ha organitzat la seua tradicional Cavalcada pel nucli urbà en la qual participen multitud d'associacions locals i entre les quals destaquen les Obreres i els Majorals del 2024, amb un paper fonamental en aquesta tradicional Cavalcada que ompli els carrers de Bétera de famílies.

Però també, a partir de les 16:30h ha tingut lloc una Cavalcada de Reis desfilant pels carrers de Mas Camarena fins al  Club Social on els Reis han lliurat els regals i han prenss xocolate calent amb els més xicotets. L'ambient festiu ha continuat a partir de les 18:30h en Torre en Conill on Melcior, Gaspar i Baltasar fan presència en una Cavalcada pels carrers de la zona perquè els xiquets i xiquetes puguen saludar-los plens d'esperança perquè a la nit acudisquen a les seues cases.

El lliurament dels regals municipals durant total la vesprada després de finalitzar la Cavalcada del nucli urbà. I a més les Obreres i els Majorals 2024 han continuat portant la màgia a les llars de molts xicotets de Bétera acompanyant a les seues Majestats als seus domicilis. Unes visites molt especials que s'estés fins a altes hores de la matinada en la nit més màgica de tot l'any.

   

      
  




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal