Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els preparatius per al Circuit Carreres Populars Camp de Túria 2024 ja han començat

        

Comencen els preparatius per al Circuit Carreres Populars Camp de Túria 2024 

Segons el comunicat emés per la Mancomunitat Camp de Túria el 25 de gener de 2024, el tècnic del servei d'Esports s'ha reunit amb els responsables de cadascuna de les proves del circuit per iniciar la planificació de l'edició d'enguany i avaluar els èxits assolits durant l'any 2023.

La Mancomunitat, en col·laboració amb els diferents municipis, associacions i clubs d'atletisme participants, és l'encarregada d'organitzar aquest circuit. L'objectiu d'aquesta iniciativa és agrupar totes les carreres de la comarca en un circuit, permetent als corredors recórrer els diversos municipis del Camp de Túria.

El Circuit de Carreres Populars té com a finalitat fomentar les activitats esportives i proporcionar l'oportunitat de participar en proves que recorren tota la comarca al llarg de l'any. L'edició de 2023 va consistir en 10 proves que van iniciar-se al mes d'abril amb la X Carrera popular de Sant Vicent de Llíria i van continuar fins al desembre.

Aquesta iniciativa té un impacte positiu en la promoció de l'esport i ofereix als participants l'oportunitat de gaudir d'activitats esportives al llarg de tot l'any, recorrent la diversitat del Camp de Túria.

Etiquetes: Camp de Túria, circuit carreres populars, esports Camp de Túria, fent comarca.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal