Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PSPV-PSOE demana al Consell limitar els preus del lloguer: 'No es poden quedar de braços plegats'

Benjamí Mompó (PSPV-PSOE) demana al Consell limitar els preus del lloguer: "No es poden quedar de braços plegats"

El PSPV-PSOE ha instat al Consell a limitar els preus del lloguer a la Comunitat Valenciana, tant en el parc públic d'habitatge com en el privat, al mateix temps que ha assenyalat com a "una necessitat" i "una obligació" complir amb la llei estatal i garantir l'accés a "un habitatge digne".

Així s'ha manifestat aquest diumenge el portaveu d'Habitatge del PSPV-PSOE a les Corts, Benjamí Mompó, qui ha anunciat que el PSPV-PSOE ha registrat una iniciativa perquè es complisca la normativa i es done resposta als milers de ciutadans, especialment als més joves, ha indicat la formació en un comunicat.

En aquest sentit, el diputat socialista ha assenyalat que "el gran repte d'aquesta legislatura ha de ser el d'avançar en garantir l'accés a un habitatge digne i fer complir la Constitució espanyola" i ha insistit que "en un moment de dificultat, el Consell no es pot quedar de braços plegats veient com els preus del lloguer continuen pujant".

A més a més, Mompó ha denunciat que el Consell "vol prendre exemple del que està passant a l'Ajuntament de València on s'han apujat els preus del lloguer del parc públic d'habitatge" i ha criticat el 'president' de la Generalitat, Carlos Mazón, per "d'enderrocar tot aconseguit en els últims anys, ja que el govern del Botànic va ser pioner a establir la limitació del lloguer de manera voluntària a través d'incentius als propietaris". "Mazón ha d'actuar, complir la normativa estatal i posar-se a treballar", ha conclòs.

  

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal