Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Centenars de persones celebren amb els seus cavalls i mascotes Sant Antoni a Llíria

Les seues mascotes i cavalls han desfilat pels carrers de la població en este tradicional acte festiu

 Ahir matí, Llíria va celebrar la festa de Sant Antoni amb la tradicional benedicció dels animals, realitzada enguany a la parròquia de San Francisco. Centenars de persones, acompanyades de les seues mascotes de tota mena i cavalls, han desfilat pels carrers de la localitat en aquest popular acte del calendari festiu del municipi.

Amb motiu de la festivitat del seu patró, els animals han rebut la benedicció, mentre que els seus propietaris han estat obsequiats amb un detall recordatori per la seua participació en aquesta jornada. A més, l'Ajuntament de Llíria ha lliurat els premis als millors carros tradicionals i a les millors muntures dels cavallistes.

La Regidoria de Festes, amb la col·laboració de la Penya Arre i la Parròquia de San Francisco, ha organitzat aquest acte de les festes d'hivern en la capital del Camp de Túria, que desperta molta estima entre els amants dels animals i compleix amb les tradicions rurals més arrelades en el municipi.

A més d'això, el calendari d'activitats inclou altres esdeveniments com l'espectacle musical "Gisela on Broadway" i la Festa de Sant Antoni Abat 2024 amb la benedicció dels animals. També destaquen diverses exposicions i tallers culturals que enriqueixen l'oferta cultural de la localitat.

La jornada ha estat marcat pel fervor i la participació ciutadana, posant de manifest la importància d'aquesta celebració en la vida de la comunitat local.

#SantAntoni #Llíria #BenediccióAnimals #FestesLlíria

 




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal