Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Dimarts 30 es constitueix el Consell de Salut de la Zona Bàsica l'Eliana-Sant Antoni

Més de 40 membres de la societat civil, es donaran cita per a constituir aquest nou espai de participació ciutadana en salut. 

El Departament de Salut Arnau de Vilanova-Llíria, en el marc de l'estratègia de salut comunitària, té com a objectiu prioritari constituir els espais de participació ciutadana en totes les zones de salut.

En aquesta línia, dimarts que ve, dia 30, a la Sala Pep Torrent del Centre Sociocultural de l'Eliana, es donaran cita els professionals sanitaris de la zona, al costat d'Ajuntaments, membres de la Direcció del Departament de Salut, representants d'Associacions de Malalts –com AFEMPES i AECC–, associacions juvenils, sindicats, col·legis, associacions veïnals, AMPES, oficines de farmàcia i salut pública, en una primera sessió constituent del Consell de Salut de la zona que comprén els municipis de l'Eliana i Sant Antoni de Benaixeve.

Entre les principals funcions del Consell de Salut, es troben analitzar la situació de l'estat de salut de la població de l'Eliana i Sant Antoni, identificar i prioritzar objectius de promoció de la salut, així com dels recursos i actius de totes dues localitats, i identificar i promoure les accions de salut comunitària que es consideren més adequades per a la població de la zona.

L'edil de l'àrea de Sanitat, Juan Espinosa, ha valorat molt positivament aquesta iniciativa que "contribuirà a acostar la ciutadania i els diferents col·lectius als recursos de Salut Pública, fent-los més pròxims i eficients". 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon