Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Celebració de la benedicció d'animals a Sant Antoni de Benaixeve per al 4 de febrer

 Sant Antoni de Benaixeve prepara una celebració en honor a Sant Antoni Abat, programada per al diumenge 4 de febrer, després de la festivitat de Sant Blai. L'esdeveniment inclourà un espectacle de doma de cavalls com a cloenda.

El municipi de Sant Antoni de Benaixeve viurà la festivitat de Sant Antoni Abat amb la benedicció dels animals, un acte simbòlic carregat d'apreci i gratitud cap a les mascotes de la localitat. Aquest acte, diu la nota,  "gaudeix d'una gran popularitat entre els veïns i veïnes, mostrant l'estima que es té pels animals de companyia".

La cita seguirà el següent itinerari: la concentració programada a les 11:00 hores al carrer calle Coll Vert. A partir d'aquí, el recorregut s'iniciarà a les 11:30 hores, passant per la plaça de la Concordia i pels carrers de la Puríssima, Túria, Picachos i Sant Vicent Ferrer, fins a arribar a la residència de Sant Antoni de Benaixeve.

En aquest lloc, tindrà efecte l'esperat acte de benedicció d'animals, un moment de recolliment on es rendirà homenatge a les mascotes que acompanyen els habitants de la localitat. Aquest acte estarà presidit pel pàrroc de la residència, acompanyat d'un "diácono"

A més,  es realitzarà una benedicció especial dirigida als cavalls. Com a punt culminant d'aquest acte tradicional, els assistents podran gaudir d'una exhibició de doma, un art que reflecteix l'harmonia entre l'ésser humà i aquests animals. Aquesta demostració, que és una de les novetats d'aquest any, atrau sempre als  grans i xicotets, destacant la destresa i comprensió entre genet i muntura.

Amb motiu d'aquest esdeveniment, l'alcaldessa de la localitat, Eva Tejedor, ha afirmat que "aquest esdeveniment és una tradició arrelada al nostre municipi, on la població s'uneix per honorar a Sant Antoni Abat. Per això, convidem tots els veïns i veïnes a sumar-se a aquesta celebració que reforça els llaços comunitaris i enriqueix la nostra identitat".

De la mateixa manera, ha destacat la tasca d'aquest equip de govern "per preservar i actualitzar tradicions com aquesta, que formen part de la nostra història". "Aquest esdeveniment ens ofereix l'oportunitat de connectar amb les nostres arrels, expressar gratitud i compartir moments especials amb amics, veïns i, especialment, amb les nostres mascotes", ha conclòs l'alcaldessa.


 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal