Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bono Viaje 2024: les novetats i com sol·licitar-lo

      


Dos períodes anuals: del 16 de gener al 3 de juny i del 15 d'octubre al 22 de desembre

  A partir d'aquest dimarts es pot sol·licitar cita prèvia per a la inscripció al programa, que inclou dos períodes anuals, un del 16 de gener al 3 de juny i un altre del 15 d'octubre al 22 de desembre.  

La Generalitat Valenciana ha obert aquest dimarts la sol·licitud de cita prèvia per a la inscripció al programa Bono Viaje 2024, que té com a objectiu incentivar el turisme intern en la Comunitat Valenciana, principalment fora de temporada alta.

Aquesta edició del programa inclou una sèrie de novetats, com ara:

*   Un mínim de tres nits de pernoctació per a poder gaudir del bono.  

*   Una subvenció del 50% del cost de la reserva, amb un màxim de 350 euros.  

*   Dos períodes anuals: del 16 de gener al 3 de juny i del 15 d'octubre al 22 de desembre.  

La consellera de Turisme, ha destacat que aquestes novetats "volen arribar a un major nombre de beneficiaris i afavorir la desestacionalització del sector turístic".

  Com sol·licitar el Bono Viaje 2024  

Per a sol·licitar el Bono Viaje 2024, cal seguir els següents passos:

1.   Sol·licitar cita prèvia a través de la web de la Generalitat Valenciana.   Aquest tràmit no requereix firma electrònica.

2.   A la cita prèvia, sol·licitar la inscripció al programa.   Aquest tràmit sí requereix firma electrònica.

La inscripció es pot realitzar des del 2 de gener fins al 30 de novembre de 2024.

  Qui pot sol·licitar el Bono Viaje 2024?  

Poden sol·licitar el Bono Viaje 2024 les persones físiques residents a la Comunitat Valenciana 

  Destinacions del Bono Viaje 2024  

El Bono Viaje 2024 pot ser utilitzat en qualsevol establiment turístic adherit al programa, que es troba distribuït per tota la Comunitat Valenciana.

Els deu destins més demandats en l'edició anterior del programa van ser Benidorm, Calp, Finestrat, Altea, Peñíscola, València, Alacant, Morella, Elx i Dénia.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon