Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PSOE estudia accions legals contra la concentració en Ferraz en la qual es va apallissar un ninot de Sánchez

 

 El PSOE ha anunciat que estudia "totes les vies legals" contra la concentració que es va celebrar la nit de Cap d'Any davant la seva seu nacional, a la madrilenya carrer de Ferraz. En la concentració, alguns manifestants van penjar i apallissar un ninot del president del Govern, Pedro Sánchez. 

 El partit socialista ha condemnat els fets i ha advertit que podrien suposar un delicte d'odi. També ha criticat que Vox i les seves organitzacions satèl·lits "avalen aquest tipus d'actes". 

 Els fets van ocórrer la nit de Cap d'Any, quan un grup de persones, convocades per Revuelta, una organització juvenil de la órbita de Vox, es va reunir davant la seu del PSOE. Els manifestants van cridar insults contra Sánchez i van penjar un ninot del president del Govern d'una farola. Posteriorment, el van apallissar. 

 El PSOE ha anunciat que estudiarà les accions legals que pot emprendre contra els organitzadors de la concentració, els participants i els responsables del canal oficial de l'esdeveniment. També ha demanat la opinió del Partit Popular i d'Isabel Díaz Ayuso, presidenta del PP de Madrid. 

 En un comunicat, el PSOE ha lamentat que "hi ha partits polítics i organitzacions de tot tipus que estan instal·lant l'odi en la societat espanyola". "Els democrates hem de posar peu en pared", ha afegit. 



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal