Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera Instal·la 3 Tòtems Informatius per Potenciar el Turisme: Una Aposta Digital per a Atraure Visitants

        


L'Ajuntament de Bétera, amb el suport de la Mancomunitat Camp de Túria i la Diputació de València, ha inaugurat una iniciativa innovadora per potenciar el turisme local.  La proposta consisteix en la instal·lació de 3 tòtems informatius, dos d'ells interactius, en punts estratègics del municipi.

• L'objectiu és integrar les noves tecnologies a l'àmbit turístic del municipi facilitant la informació als visitants.
 

• Fins al moment s'ha instal·lat un en l'Albereda i pròximament s'instal·laran dos tòtems més.

El primer tòtem, ja en funcionament a l'Albereda, s'erigeix en avantguarda tecnològica i un recurs clau per a promocionar els atractius turístics de Bétera. Aquest dispositiu interactiu permet als visitants explorar digitalment els recursos turístics, gràcies al seu sistema de pantalla tàctil i navegació fàcil.

Amb l'objectiu de millorar l'experiència dels visitants, l'alcaldessa Elia Verdevío i la regidora de Turisme, María Benimeli, han visitat l'Albereda per avaluar les possibilitats que ofereix aquesta innovadora iniciativa. Segons l'alcaldessa, aquesta pantalla serveix com a "aparador per a promocionar Bétera implementant les noves tecnologies i la digitalització".

La instal·lació de dos nous tòtems s'emmarca dins del Pla de Dinamització i Governança Turística de la Mancomunitat Camp de Túria. Aquests dispositius, també interactius, busquen atraure turistes a Bétera, oferint informació dinàmica sobre els llocs destacats del municipi. Un tercer tòtem, finançat amb fons europeus FEDER, ampliarà les opcions tecnològiques disponibles per als visitants.

Els beneficis d'aquests tòtems són diversos. La interactivitat és clau per a atraure i fidelitzar visitants, millorant l'experiència i augmentant la visibilitat dels espais turístics. Segons Elia Verdevío, l'objectiu és "posicionar Bétera com a destinació turística aprofitant els avantatges que ens possibiliten les noves tecnologies".

Amb aquesta iniciativa, Bétera reafirma el seu compromís amb la innovació i la promoció turística, utilitzant les noves tecnologies com a eina per consolidar-se com una destinació atractiva per als visitants.

#Bétera #Turisme #Innovació #TotemsInformatius #DestinacióTurística

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal