Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vox enfronta la major caiguda interna: Més de la meitat dels afiliats no paguen les quotes i no voten el 27 de gener


El líder de Vox, Santiago Abascal, s'enfronta a un repte intern, ja que gairebé la meitat dels seus afiliats, un total de 35.548 de 66.949, no han pagat les seues quotes, quedant exclòs del procés de votació per a la nova direcció en l'Assemblea General Extraordinària del 27 de gener. Aquest 53% de la militància no estarà al corrent de pagament, no tindrà una antiguitat superior a nou mesos o serà objecte de sanció administrativa.

Segons les dades del Comité Electoral, 32.690 d'aquests afiliats poden atorgar avals, ja que estan al corrent de pagament i tenen una antiguitat superior a nou mesos. Això implica que els candidats a la presidència de Vox hauran de presentar 3.269 avals en total, segons els estatuts del partit.

És important assenyalar que els impagaments de quotes no equivalen a baixes en la militància, segons el Comité Electoral. Fonts de la direcció de Vox destaquen que hi ha hagut un augment dels impagaments de quotes sense una pèrdua real d'afiliats.

En l'Assemblea General Extraordinària, prevista pel 27 de gener, es preveu que Santiago Abascal renove el seu lideratge, ja que no hi ha altres candidats amb temps suficient per a recopilar els suports necessaris, donat l'avançament de la data del congrés intern."

Ara,  el desinterés de part dels afiliats en el pagament de quotes, que pot reflectir una preocupació creixent pel partit. Això, sumat a la falta de candidats oposats a Abascal, podria qüestionar la viabilitat a llarg termini del partit segons les tendències actuals i les enquestes..

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal