Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consorci Valencia Interior aprova un pla antifrau amb tolerància zero

   


El Consorcio Valencia Interior (CVI) ha aprovat el seu pla antifrau, que pretén prevenir, detectar i corregir qualsevol tipus de frau, corrupció o conflicte d'interessos. El document, que és un requisit indispensable per a les entitats que reben ajudes del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) finançades amb fons del Mecanismo per a la Recuperació i la Resiliència (MRR), es basa en quatre eixos principals:

El pla antifrau del CVI també preveu la realització d'accions formatives per als seus empleats, amb l'objectiu de sensibilitzar-los sobre la importància de la integritat i la bona governança.

  Inversió en les plantes de tractament i ecoparques  

En la mateixa assemblea, el CVI també va aprovar l'expedient de modificació de crèdits del pressupost en vigor. Aquesta modificació es finança amb càrrec al romanent líquid de tresoreria de l'exercici anterior, per un import de 7.613.063 euros.

La principal inversió que es realitzarà és el projecte d'actualització i millora de les línies de selecció de materials aprofitables de les plantes de tractament de Llíria i Caudete de les Fuentes, amb 961.533 euros. També es preveu la compra de composteres de 500 litres per ampliar el projecte de compostatge domèstic, amb 445.000 euros, i la compra de maquinària per als residus de poda a la planta de Caudete, amb 300.000 euros.

En quant al servei als ecoparques, el CVI invertirà 300.000 euros en la informatització dels ecoparques i 70.000 euros més en millorar la seguretat dels mateixos.

L'aprovació del pla antifrau del CVI és un pas important per a la lluita contra el frau i la corrupció. El document, que es basa en un enfocament integral, pretén prevenir, detectar i corregir qualsevol tipus de irregularitat.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal